NAUJIENOS

Atgal

Velykų savaitgalio repertuaras online: du šviesūs ir viltingi spektakliai

2020 04 07

„Teatras jūsų namuose“ tęsis ir Velykų savaitgalį. Šventinei nuotaikai pakelti Jums siūlome pažiūrėti du ypatingus ir žiūrovų ypač mėgstamus kūrinius: Auksinį scenos kryžių už dramaturgiją pelniusį spektaklį Bagadelnia ir subtilia gyvenimo  filosofija prisodrintą spektaklį vaikams Ežiukas rūke.
 
„Bagadelnios“ režisierius ir pjesės autorius Aleksandras Špilevoj šį spektaklį sukūrė remdamasis dokumentine medžiaga ir tikromis istorijomis iš senelių namų. Tačiau jas pripildė jautriu, bendražmogišku ir žaismingu turiniu, nepaliekančiu abejingų nei jaunų, nei vyresnių teatro žiūrovų. Bilietai į šį spektaklį paprastai ištirpsta akimirksniu. Tad nepraleiskite puikios galimybės nemokamai pažiūrėti spektaklio transliacijos balandžio 10 d. 18.30 val.
 
Pagal visame pasaulyje gerai žinomą S. Kozlovo knygą sukurtas spektaklis „Ežiukas rūke“ (režisierius Paulius Ignatavičius) kalba apie šiandien ypatingai jautras temas- gyvenimo trapumą, draugystės vertę, bendravimo malonumą. Tai nepaprastai gražus, subtilus, vizualus ir muzikalus spektaklis, kurį kviečiame žiūrėti su visa šeima. Spektaklio transliacija - balandžio 12 d. 16 val.
 
Laukiame jūsų virtualioje teatro erdvėje!
Video transliacijų nuorodos bus skelbiamos facebook paskyroje ir teatro svetainės repertuare.
 
Likite namie, žiūrėkite spektaklius ir būkite sveiki, sulaukę Šv. Velykų!